Monday, 2 May 2011

AGENDA DAP SEBAGAI PROKSI PAP

Ahad - DAP adalah merupakan proksi bagi PAP yang memerintah Singapura, ramai melayu penyokong fuckatan selalu mempersoalkan tentang terlepasnya Singapura dari persekutuan tanah melayu tetapi mereka ini sebenarnya buta sejarah dan tidak mengetahui tentang duduk perkara yang sebenarnya. Perlu dijelaskan bahawa tindakan melepaskan Singapura adalah semata-mata kerana mahu mengekang pengaruh PAP yang semakin melebarkan sayapnya diselatan tanah air. PAP menggunakan sentimen api perkauman dalam mempengaruhi kaum cina untuk mempertikaikan hak kaum melayu dan perlembagaan persekutuan yang dirangka pada tahun 1948. Bagi mengelakkan PAP bertapak di Negeri negeri di selatan tanah air maka kerajaan Malaysia terpaksa akur dengan melepaskan Singapura dibawah pemerintahan sendiri yang dikuasai oleh PAP. Untuk mengambil hati orang orang melayu Singapura maka PAP telah melantik Presiden pertama iaitu Tn Yusoff Ishak dari kaum melayu sebagai tonggak pemerintahan yang hanya berperanan sebagai boneka dimana kuasa politik pemerintahan Singapura tetap dikuasai oleh kaum cina dari PAP. Setelah dipisahkan dari Malaysia PAP tetap mempunyai hasrat untuk menawan tanah melayu dan menguasai pemerintahan Malaysia. Dengan itu maka lahirlah DAP sebagai proksi untuk memenuhi agenda dalam mencapai cita cita dan hasrat untuk mendapatkan tanah melayu dan memansuhkan system diraja yang merupakan lambang ketamadunan bangsa melayu dan memadam sejarah seperti yang dilakukan di Singapura pada ketika ini.
Percayalah jika DAP mampu berkuasa ia akan bertindak dengan memansuhkan sistem diraja sebelum mengubah perlembagaan  dan memadam segala sejarah berkaitan ketamadunan bangsa melayu dan menjadikan Malaysia sebuah Negara Republik dan kemungkinan yang amat besar akan bersatu dengan Singapura. PAP dan DAP mempunyai agenda yang sama iaitu menubuhkan kerajaan dan menguasai sektor ekonomi yang terdapat di Malaysia. Bangsa mereka mempunyai sifat perkauman yang amat tebal dan mempunyai cita cita yang tinggi  untuk merampas tanah melayu ini.
Setelah Berjaya menguasai pemerintahan Malaysia. Pada peringkat awalnya DAP akan melantik Perdana Menteri dari kalangan orang melayu sebelum menguasai sepenuhnya dan akan mengetepikan suara orang melayu seperti yang berlaku di Singapura. Cuba kita lihat berapa orangkah menteri melayu di Singapura, berapa orangkah jeneral melayu di Singapura dan berapa orangkah orang melayu yang terlibat dalam menentukan dasar dan membuat keputusan dalam pemerintahan Singapura. Kita perlu renungkan perkara ini sebelum ia berlaku di tanah air kita ini. Sedarlah wahai orang melayu bahawa DAP adalah sebuah parti yang berjiwa besar untuk merampas kuasa pemerintahan Negara. Mereka menggunakan orang-orang melayu yang lemah seperti PAS dan PKR demi untuk mencapai matlamat dan tujuan bagi menidakkan hak orang melayu dan kuasa Raja-raja melayu.
Sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tidak berguna.........

5 comments:

 1. postingan yang bagus tentang

  agenda dap sebagai proksi pap

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
 2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete

 3. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بالجبيل

  ReplyDelete

Komen yang di berikan hendaklah bersandarkan etika dan berhemah dalam menyampaikan pendapat sdra/sdri. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas komen yang dibuat melangkaui batas batas susila dan undang undang.